ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Page details Vrati me natrag

Njih ne treba tražiti niti moliti. Oni dolaze sami!

09.09.2021.

Dečki u svojim ranim 20-ima, njih četvorica, članovi navijačke skupine Bad Blue Boys nazvali su nedavno KBC Sestre milosrdnice sa željom i voljom darivanja svog slobodnog vremena za opću korist Bolnice. Spremni su počistiti, spremni su skladištiti, spremni su ličiti zidove, spremni su pružiti bilo kakvu tehničku pomoć KBC-u Sestre milosrdnice, njezinim djelatnicima i pacijentima.

Ne traže nikakvu naknadu, a inzistiraju na anonimnosti.

Humanost, požrtvovnost i veliko srce na dar KBC-u Sestre milosrdnice.

A KBC Sestre milosrdnice baš je planirao ličenje dijela zidova Klinike za pedijatriju. Suradnja Bad Blue Boysa i KBC-a Sestre milosrdnice bila je dogovorena u svega par dana, a realizacija u samo jednom danu. Bolnica je nabavila kompletan potrošni materijal, a vrijedne i vješte ruke mladih Bad Blue Boysa u suradnji s djelatnicima Klinike za pedijatriju vedrili su zidove pedijatrije veselim bojama.

Novooličeni zidovi odlično su se uklopili uz mačke i tornjiće, šume i kućice, svjetove duginih boja već realiziranih donacija likovnih umjetnika Miljenka Bengeza i Slavena Kosanovića Lunara te uz zidne tapete s motivima iz filma ‘Potraga za Nemom’ likovnog umjetnika Roberta Starčića.

Predivni darovi, puni boja i vedrine, za naše male pacijente da ih ohrabre i razvesele za vrijeme njihovog boravka na odjelu pedijatrije!