ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Detalj Vrati me natrag

Aktivacija novog email i kolaboracijskog sustava Mail CDU

23.03.2021.

Poštovani,

U srijedu, 24.03.2021. u 15 sati, Sektor digitalnih usluga i informatike aktivirat će novi email i kolaboracijski sustav u Centru dijeljenih usluga (CDU). Od tog trenutka email poruke će stizati na novi sustav kojem možete pristupiti preko ikone Mail CDU na radnoj površini računala ili preko poveznice https://mail.cdu.gov.hr/.

Korisničko ime

Korisničko ime za prijavu u sustav jednako je email adresi (ime.prezime@kbcsm.hr).

Lozinka

1. Korisnici koji koriste BIS i/ili se na računalo prijavljuju sa svojim korisničkim imenom (ime.prezime), za Mail CDU koriste istu lozinku kao za prijavu u BIS i/ili na računalo.

2. Korisnici koji ne koriste BIS i/ili se na računalo ne prijavljuju sa svojim korisničkim imenom (ime.prezime), za Mail CDU koriste lozinku koja će im biti dostavljena u papirnatom obliku, u obavijesti naslovljenoj „CDU email i kolaboracijska platforma“.

Istovremeno s aktivacijom Mail CDU sustava započet će proces preseljenja vašeg email sandučića sa starog sustava na Mail CDU. Dok proces preseljenja ne završi, starim email porukama moći ćete pristupiti preko ikone Mail arhiva na radnoj površini računala ili preko poveznice https://exchange.telekomcloud.hr/ o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti mailom u četvrtak, 25.03.2021.

Tehnička podrška za email sustav dostupna je na brojeve:

• 091 4360 034 – VPN: 5768
• 091 4360 035 – VPN: 5769

Postavke za konfiguriranje klijenata možete preuzeti u nastavku:

Sektor digitalnih usluga i informatike