ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Vrati me natrag

Za pacijente – Klinika za tumore

Poliklinički pregledi: za svaki pregled potrebno je ponijeti važeću uputnicu, zdrastvenu iskaznicu i prethodnu medicinsku dokumentaciju.
Što trebate ponijeti za boravak na odjelu: zdrastvenu iskaznicu, papuče, pidžamu, kućni ogrtač, toaletni pribor, papirnate maramice, osobne predmete primjerice naočale, slušni aparatić i sl. Preporučamo da ponesete knjigu ili časopis.

Što bi bilo dobro ostaviti kod kuće: cigarete, vrijednosti (nakit, veće količine novca).

Telefonski pozivi: moguće je kontaktirati s osobljem na odjelu na direktan broj telefona.

U zgradi se nalazi kiosk u kojem je moguće uz časopise i dnevne novine nabaviti osnovne toaletne potrepštine i grickalice.
U prizemlju se također nalaze aparati za kavu i konditorske proizvode.

Internet: pacijenti mogu koristiti internet, molim da se oko detalja javite osoblju na odjelu.

Posjete: Posjete su radnim danom od 15 i 30 do 17 sati, subotom, nedjeljom i praznikom od 14 do 16 sati. Ukoliko su izvan toga vremena molimo da se dogovorite s osobljem na odjelu. U jedinici intenzivnog liječenja  posjete su ograničene te je za svaku potreban dogovor s osobljem. Također vas molimo da poštujete preporuke osoblja o broju posjeta i donošenju hrane radi sigurnosti pacijenata.

Odjeća posjeta: na odjelima ne postoji preporuka o odjevanju, no molimo vas da poštujete preporuke o nošenju zaštitne odjeću u jednici intenzivnog liječenja.

Prava pacijenata: su regulirana etičkim načelima struke te zakonom o zaštiti prava pacijenata, koji je donio Hrvatski sabor 2004.

Religijske službe: rimokatolička misa se održava subotom u 16:30 sati na V. katu Nove grade KZT.