ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Vrati me natrag

VESELI i RAZIGRANI PROSINAC NA KLINICI ZA PEDIJATRIJU

Cijeli prosinac upravo završene nam 2023. godine, uz blagdansko ozračje Kliniku za pedijatriju, KBC Sestre milosrdnice pohodili su mnogu dragi, brižni nam gosti i svojom velikodušnošću i srcem darivali naše male bolesnike i njihove roditelje. Uz puno zabave i veselja uljepšali su im boravak u bolnici, tako da su barem nakratko zaboravili na svoje svakodnevne brige. Pokloni su podijeljeni djeci tijekom blagdana, a veliki broj poklona koristiti će djeca kroz cijelu godinu u dnevnom boravku Klinike za održavanje animacijskih, kreativnih i tematskih radionica pod vodstvom odgajateljice Josipe Jugo.

S nama su sreću i veselje dijelili: Humanitarna udruga fra Mladen Hrkač, Studenska sekcija za pedijatriju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Udruga Veliko srce malom srcu, OŠ  Ivana Meštrovića, Zagreb, Privredna banka Zagreb, Klinika za urologiju KBCSM, DV Samobor, studenti Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti MUP RH, LC Merdijan, Hrvatska liječnička komora,  Nacionalni sindikat policije MUP RH, te mnogi drugi privatni donatori, ljudi velikog i dobrog srca koji su u ovo blagdansko vrijeme odvojili dio sebe za naše male pacijente i njihove roditelje.

Ovim putem svi djelatnici Klinike za pedijatriju, glavna sestra Kristina Kužnik, te predstojnica, prof. Orjena Žaja, iskreno, od srca, zahvaljuju svim donatorima na prekrasnim, vrijednim poklonima, a nadasve na dragim nam trenucima veselja i sreće koje su podijelili s djecom, roditeljima i nama samima.