ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Detalj Vrati me natrag

Natječaj za prijem pripravnika – 18.10.2023.

18.10.2023.

Status natječaja: Zatvoren

Sadržaj natječaja

18.10.2023. – 26.10.2023.         

 

Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29, objavljuje

 

 

N A T J E Č A J
za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

Raspisuje se natječaj za prijem pripravnika u radni odnos na određeno vrijeme  u trajanju od 1 godine u punom radnom vremenu, radi stjecanja prvog radnog iskustva – obavljanja pripravničkog staža, a provodi se za sljedeća radna mjesta:

1. PRVOSTUPNIK/CA SESTRINSTVA – pripravnik – 1 izvršitelj

Uvjeti:  završen preddiplomski stručni ili sveučilišni studij sestrinstva

2. PRVOSTUPNICA PRIMALJSTVA – pripravnika – 4 izvršitelja

 Uvjeti: završen preddiplomski studij primaljstva

3. PRVOSTUPNIK/CA MEDICINSKO-LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE – pripravnika – 6 izvršitelja

Uvjeti: završen preddiplomski stručni ili sveučilišni studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike

4. PRVOSTUPNIK/CA RADIOLOŠKE TEHNOLOGIJE – pripravnika – 19 izvršitelja

Uvjeti: završen preddiplomski  stručni ili sveučilišni studij radiološke tehnologije

 

Napomena: 14 pripravnika se usmjeruje za poslove radiološke dijagnostike a 5 pripravnika se usmjeruje za poslove radioterapije.

 

Molimo kandidate da na molbi označe usmjerenje.

 

5. PRIMALJA- ASISTENTICA – pripravnika – 5 izvršitelja

Uvjeti: završena škola za primalje-asistentice

6. ZDRAVSTVENO-LABORATORIJSKI TEHNIČAR/KA – pripravnika– 15 izvršitelja

Uvjeti: završena srednja škola za zdravstveno-laboratorijske tehničare

7. FIZIOTERAPEUTSKI TEHNIČAR/KA – pripravnika – 2 izvršitelja

 Uvjeti: završena srednja škola za fizioterapeutskog tehničara

8. FARMACEUTSKI TEHNIČAR/KA – pripravnik – 1 izvršitelj

Uvjeti: završena škola za farmaceutskog tehničara

 

Kandidati trebaju ispunjavati uvjete propisane Odlukom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Mjerama aktivne politike zapošljavanja, moraju biti nezaposlene osobe koji nemaju više od 6 mjeseci staža osiguranja u zvanju i u obrazovnoj razini iz područja zdravstva, i biti prijavljeni u evidenciji nezaposlenih osoba.

Uz molbu na natječaj kandidati su dužni priložiti:

  • životopis
  • preslika dokaza o državljanstvu
  • preslika diplome/svjedodžbe o završnom ispitu
  • za prvostupnike potvrda o prosjeku ocjena tijekom studija odnosno težinski prosjek ako nema prosječne ocjene a za SSS tehničare preslike Svjedodžbi za svaku godinu školovanja s prosjekom ocjena
  • elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  • uvjerenje o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz kojeg je razvidan status nezaposlene osobe

 

Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a odabrani kandidat/kinje su prije sklapanja  pisanog ugovora dužni dostaviti originalne dokumente.

 

Kandidatom prijavljenim na natječaj smatra se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

 

Prije donošenja odluke o odabiru, kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete prema Odluci ravnatelja mogu biti testirani u svrhu provjere znanja, vještina i sposobnosti, bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se primaju.

 

Izabrani kandidati sklapaju Ugovore o radu na određeno vrijeme u trajanju od 1 godine (zbog obavljanja pripravničkog staža).

Sa izabranim kandidatom će se sklopiti Ugovor o radu nakon dobivanja suglasnosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ukoliko Hrvatski zavod za zapošljavanje ne da pisanu suglasnost za izabranog kandidata Ugovor o radu ne može biti sklopljen.

Prijave s dokazima o ispunjavanju potrebnih uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja putem pošte na adresu: Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29 s naznakom „Natječaj za prijem pripravnika“ ili osobno na adresu: KBC Sestre milosrdnice – Urudžbeni zapisnik, Zagreb, Vinogradska cesta 29. 

 

 

Molimo kandidate da na molbi točno navedu za koje radno mjesto se prijavljuju.

 

 

Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno čl.102., st. 1-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 i 84/21) da dostave dokaze iz čl. 103., st.1. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (“Narodne novine” br. 84/21.) da dostave dokaze iz članka 49. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), dužni su se pozvati na čl. 9. istog Zakona te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o priznatom statusu osobe sa invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

Napomena: Prijavom na natječaj dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka KBC Sestre milosrdnice jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva.

 

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova NN. br. 82/08., 69/17.  na ovaj  natječaj mogu se prijaviti osobe oba spola.

 

Sve Obavijesti vezane za natječaj biti će objavljene na internet stranici Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice – www.kbcsm.hr

 

 

 

Poziv na razgovor / Poziv na testiranje

Poziv na razgovor – određeno – farmaceutski tehničar – obj. 13.11.2023.
Saznajte više

Odluka

Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – prvostupnik radiološke tehnologije – KBC Sestre milosrdnice – obj. 27.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – farmaceutski tehničar – KBC Sestre milosrdnice – obj. 27.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – prvostupnik sestrinstva – KBC Sestre milosrdnice – obj. 24.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – fizioterapeutski tehničar – KBC Sestre milosrdnice – obj. 24.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – prvostupnik medicinsko-laboratorijske dijagnostike – KBC Sestre milosrdnice – obj. 24.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – pripravnik prvostupnik radiološke tehnologije – KBC Sestre milosrdnice – obj. 17.11. 2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – pripravnik fizioterapeutski tehničar – KBC Sestre milosrdnice – obj. 17.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – pripravnik prvostupnik radiološke tehnologije – KBC Sestre milosrdnice – obj. 17.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – pripravnik prvostupnik medicinsko-laboratorijske dijagnostike – KBC Sestre milosrdnice – obj. 17.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – primalja asistentica – KBC Sestre milosrdnice – obj. 08.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranim kandidatima – određeno – zdravstveno – laboratorijski tehničar – KBC Sestre milosrdnice – obj. 08.11.2023.
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – prvostupnik primaljstva – KBC Sestre milosrdnice – obj. 08.11.2023.
Saznajte više