ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Vrati me natrag

Projekt Povjerenstva Grada Zagreba HLK-a, donacija slikovnica i edukativni program na Klinici za pedijatriju

U vrijeme Adventa Hrvatska liječnička komora razveselila je djecu na Klinici za pedijatriju kako bi im vrijeme provedeno u bolnici bilo što veselije i kreativnije.

U organizaciji Povjerenstva Grada Zagreba HLK, i  predsjednika Ivana Bekavca, dr. med., 5. prosinca 2022. proveden je projekt donacije dječjih slikovnica, namijenjenih edukaciji i zabavi djece pacijenata, uz prigodni polusatni zabavni i edukativni program.

Autorica Iva Kožul Salihagić, dr. med. i ilustratorica Lidija Kraljević izvele su edukativni scenski program u kojem su djeci u dobi 3 – 8 godina ispričale priče iz serije slikovnica ‘Svinjceza’ što je izmamilo osmjehe na dječja lica. Iva Kožul Salihagić je specijalistica urologije i autorica serije slikovnica ‘Svinjceza’, kako kaže, slikovnica namijenjenih svima mlađima od 100 godina, svima koji se vole igrati, sanjati, izvoditi djetinjarije.

Nakon toga su uz predsjednika Povjerenstva Grada Zagreba HLK, Ivan Bekavac, dr. med. i ravnatelja KBC Sestre milosrdnice prof. dr. sc. Davora Vagića, djeci uručeni pokloni, slikovnice i popratni materijali za likovne radionice.

Hvala ‘Svinjcezi’  i veselimo se nastavku, novim slikovnicama!

Radionica Svinjceza

Poveznice  na kojem možete pronaći više detalja o slikovnici i samoj autorici:

www.svinjceza.com  

https://www.instagram.com/svinjceza/  

https://www.youtube.com/channel/UCOJj9IKWfYkj16z1r6jEPdg