ZATVORIX

Detalj Vrati me natrag

5. hrvatski simpozij o prevenciji i liječenju početnog raka vrata maternice s međunarodnim sudjelovanjem

07.01.2019.

U prigodi Europskog tjedna borbe protiv raka vrata maternice Klinika za ženske bolesti i porodništvo KBC Sestre milosrdnice, Hrvatsko katoličko sveučilište, Hrvatsko društvo za kolposkopiju i bolesti vrata maternice te suorganizatori – Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Hrvatska liga protiv raka, Hrvatsko društvo za psihosomatiku u ginekologiji i opstetriciji , Hrvatsko društvo za ginekološku endoskopiju priređuju dana 26. siječnja 2019. godine 5 . hrvatski simpozij o prevenciji i liječenju početnog raka vrata maternice s međunarodnim sudjelovanjem.

Cilj nam je i na ovom simpoziju kao i na prethodna četiri okupiti stručnjake brojnih medicinskih specijalnosti koje se multidisciplinarno bave prevencijom i liječenjem početnog raka vrata maternice kako bismo zajedničkim naporima pripomogli u smanjivanju kako pojavnosti tako i smrtnosti od ovoga sijela raka.

Uvjereni smo da će i ovaj simpozij biti mjesto novih susreta i kontakata koji će rezultirati boljom suradnjom stručnjaka koji se bave prevencijom i liječenjem početnog raka vrata maternice.

Svima njima Zagreb će kao i do sada pružiti toplo i nezaboravno gostoprimstvo.

Radujemo se vašem dolasku!

 

Doc. prim. dr. sc. Dražan Butorac (Tajnik simpozija) i Prof. dr. sc. Krunoslav Kuna (Predsjednik simpozija)

Simpozij se odvija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Ilica 242, 10000 Zagreb [Google karta]
Ulaz je iz Domobranske ulice.