• Anketa o zadovoljstvu pacijenata u bolničkoj zdravstvenoj ustanovi

  U želji da Vam osiguramo što bolju kvalitetu liječenja i njege, pripremili smo ovu anketu koja sadrži pitanja vezana uz sustavnost i usklađenost skrbi koja Vam je pružena, dostojanstvo i poštovanje iskazano prema Vama, Vašu uključenost u liječenje, zadovoljstvo osobljem i konačno zadovoljstvo higijenom i čistoćom.
  Ako želite pridonijeti kvaliteti liječenja i pružanju njege, molimo Vas da svoja opažanja i iskustva tijekom boravka na ovom odjelu (ustanovi) izrazite odgovorima na pitanja u anketi. Anketa je anonimna.

  Molimo Vas da označite po jedan od ponuđenih odgovora za svako pitanje koje po Vašem mišljenju najbolje odgovara Vašem slučaju.

  * * * Prilikom odgovaranja na pitanja od rednog broja 13 do rednog broja 15: Molimo Vas da na ljestvici od 1 do 5 odaberete odgovor, gdje 1 označava potpuno nezadovoljstvo, a 5 potpuno zadovoljstvo, izrazite svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo.

  Napomena:
  Vaša je anonimnost potpuno zajamčena, a podaci iz ovog listića koristit će se isključivo u svrhu poboljšanja kvalitete bolničke zdravstvene zaštite i unaprijeđenja prava pacijenata.
  Izvor: Priručnik o standardima kvalitete zdravstvene zaštite i načinu njihove primjene

  Anketa o zadovoljstvu pacijenata u bolničkoj zdravstvenoj ustanovi
 • Anketa o zadovoljstvu zaposlenika

  Anketa je anonimna i namijenjena zaposlenicima naše ustanove. Cilj je ankete uočiti probleme s kojima se zaposlenici susreću na poslu, kako bi se mogli ponuditi prijedlozi za poboljšanje uvjeta rada u našoj ustanovi.

  * * * Prilikom odgovaranja na pitanja od rednog broja 08 do rednog broja 21: Molimo Vas da na ljestvici od 1 do 5 odaberete odgovor, gdje 1 označava potpuno nezadovoljstvo, a 5 potpuno zadovoljstvo, izrazite svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo.

  Napomena: Vaša je anonimnost potpuno zajamčena, a podaci iz ovog listića koristit će se isključivo u svrhu poboljšanja kvalitete rada unutar ustanove. Izvor: Priručnik o standardima kvalitete zdravstvene zaštite i načinu njihove primjene

  Anketa o zadovoljstvu zaposlenika
 • Upitnik – Kako mi je saopćena dijagnoza?

  Ako ste zadnje dvije godine dijagnosticirani u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice molimo Vas da ispunite ovaj upitnik kako biste nam pomogli unaprijediti ovaj segment zdravstvene zaštite.

  Upitnik je anoniman, a rezultate će koristiti Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice isključivo u svrhu analize i unaprjeđenja kvalitete komunikacije i saopćavanja dijagnoze ili drugih teških vijesti pacijentima.

  UPITNIK „KAKO MI JE SAOPĆENA DIJAGNOZA?“
 • Analiza pritužbi pacijenata