ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Detalj Vrati me natrag

Natječaj za prijem u radni odnos – obj. 15.09.2021.

15.09.2021.

Status natječaja: Zatvoren

Sadržaj natječaja

15.9.2021.-23.9.2021.

Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29, objavljuje

 

NATJEČAJ

 

a) za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) u punom radnom vremenu: 

  1. doktora medicine specijaliste dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti – 1 izvršitelj,
  2. doktora medicine specijaliste mikrobiologije u Zavodu za mikrobiologiju, parazitologiju i hospitalne infekcije – 1 izvršitelj,
  1. doktora medicine specijaliste pedijatrije u Klinici za pedijatriju – 1 izvršitelj,
  2. doktora medicine specijaliste opće kirurgije/ ortopedije i traumatologije/ ortopedije u Klinici za traumatologiju – 1 izvršitelj,
  1. prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike u Zavodu za transfuzijsku i regenerativnu medicinu – 1 izvršitelj,
  1. prvostupnika radiološke tehnologije u Klinici za tumore-Centar za maligne bolesti – 1 izvršitelj,
  1. prvostupnika fizioterapije u Klinici za pedijatriju – 1 izvršitelj,
  2. prvostupnika sestrinstva u KBC Sestre milosrdnice – 8 izvršitelja,
  3. medicinskih sestara/tehničara SSS u KBC Sestre milosrdnice – 25 izvršitelja,
  4. prvostupnice primaljstva u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – 1 izvršitelj,
  5. primalja u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – 3 izvršitelja,
  6. farmaceutskog tehničara u Bolničkoj ljekarni – 1 izvršitelj,
  7. višeg stručnog savjetnika-arhivara u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – 1 izvršitelj,
  1. kuhara specijalistu u Službu za dijetetiku i prehranu – 2 izvršitelja,
  2. kuhara u Službu za dijetetiku i prehranu – 4 izvršitelja,
  3. pomoćnog kuhara u Službu za dijetetiku i prehranu – 4 izvršitelja,                                                                  
  4. jelovničara-administratora u Službu za dijetetiku i prehranu – 1 izvršitelj,
  5. pomoćnog radnika na održavanju čistoće bolničkog kruga, zimske službe i transporta u Sektoru tehničkih poslova – 1 izvršitelj,                                                                 
  6. djelatnika na održavanju i transportu rublja u Sektoru tehničkih poslova – 1 izvršitelj,
  7. djelatnika u praonici rublja u Sektoru tehničkih poslova – 3 izvršitelja,
  8. pomoćnih radnika u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove – 16 izvršitelja,
  9. nosača bolesnika u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove – 1 izvršitelj,
  10. njegovatelja-bolničara u Službi za zdravstvenu njegu – 10 izvršitelja 

Uvjeti:

  • Ad 1.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz dermatovenerologije/ dermatologije i venerologije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

 

Ad 2.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz mikrobiologije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

 

Ad 3.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz pedijatrije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

Ad 4.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalist opći kirurg ili specijalist opći kirurg s užom specijalizacijom iz traumatologije ili specijalist ortopedije i traumatologije ili specijalist ortopedije s užom specijalizacijom iz traumatologije lokomotornog sustava. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i/ili uvjerenja o položenom ispitu iz uže specijalnosti.

Ad 5.

-VŠS, završena viša škola za inženjera laboratorijske dijagnostike/završen stručni preddiplomski studij medicinsko laboratorijske dijagnostike, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 6.

-VŠS, završena viša škola za radiološke tehnologe/završen stručni preddiplomski studij radiološke tehnologije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje

u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

Ad 7.

-VŠS, završena viša škola za fizikalne terapeute/završen stručni preddiplomski studij fizioterapije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje

u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

Ad 8.

-VŠS, završena viša škola za med.sestre/stručni preddiplomski studij sestrinstva, položen stručni ispit, 1 godina radnog iskustva u struci ili bez radnog iskustva ako je studij sestrinstva upisan u akademskoj godini 2013/2014. i kasnije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 9.

-SSS, završena četverogodišnja srednja škola za med.sestre, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci ili završena petogodišnja srednja škola za med.sestre. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 10.

-VŠS, završen stručni studij primaljstva, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 11.

-SSS, med.sestra primalja, med.sestra prim.smjera, med.sestra gin.ops.smjera, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 12.

-SSS, završena četverogodišnja srednja škola za farmaceutskog tehničara, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

Ad 13.

-VSS, završen odgovarajući diplomski studiji društvenog smjera i 2 godine radnog iskustva na stručnim poslovima čuvanja, obrade i korištenja dokumentarnoga i arhivskoga gradiva. Prednost imaju kandidati s položenim stručnim ispitom za zvanje arhivist. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome,  potvrde HZMO o radnom stažu, potvrde o obavljanju poslova čuvanja, obrade i korištenja dokumentarnog i arhivskog gradiva, te ako posjeduju dokaz o položenom stručnom ispitu za zvanje arhivist.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

Ad 14.

-SSS, kuhar specijalist, kuhar majstor ili VKV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 15.

-SSS kuhar ili KV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 16.

-PKV sa završenim tečajem/ NKV sa završenim tečajem/ NKV i 1 godina staža na sličnim poslovima. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, dokaza o završenom tečaju i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 17.

-SSS, poznavanje rada na računalu i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe o završenoj školi, dokaz o poznavanju rada na računalu i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno testiranje znanja rada na računalu (Word i Excel).

Ad 18.

-NKV/PKV/SSS. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe o završenoj školi.

Ad 19.

-SSS/KV/PKV/NKV. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe o završenoj školi.

Ad 20.-Ad 22.

-završena osnovna škola. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi.

Ad 23.

-završena osnovna škola i završeni tečaj za njegovatelja. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi i dokaz o završenome tečaju za njegovatelja.

b) za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) u punom radnom vremenu zamjena za odsutnog radnika: 

  1. magistra logopedije u Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata – 1 izvršitelj,
  2. diplomiranog psihologa/magistra psihologije u Klinici za psihijatriju – 1 izvršitelj,
  3. diplomiranog psihologa/magistra psihologije u Klinici za pedijatriju – 1 izvršitelj,
  4. zdravstveno laboratorijskog tehničara u Klinički zavod za kemiju – 1 izvršitelj,
  5. prvostupnika sestrinstva u KBC Sestre milosrdnice – 35 izvršitelja,
  6. medicinskih sestara/tehničara SSS u KBC Sestre milosrdnice – 48 izvršitelja,
  7. primalje u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – 1 izvršitelj,
  8. administrativnog referenta u Poslovnom centru – 3 izvršitelja,
  9. kuhara specijalistu u Službu za dijetetiku i prehranu – 1 izvršitelj,
  10. kuhara u Službu za dijetetiku i prehranu – 3 izvršitelja,
  11. pomoćnog kuhara u Službu za dijetetiku i prehranu – 1 izvršitelj,
  12. pomoćnih radnika u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove – 4 izvršitelja.

Uvjeti:

  • Ad 1.

-VSS, prof.logoped/mag.logopedije, 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 2.

-VSS, prof.psihologije/mag.psihologije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 3.

-VSS, prof.psihologije/mag.psihologije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 4.

-SSS, zdravstveno laboratorijski tehničar, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe svih razreda i završna svjedodžba, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 5.

-VŠS, završena viša škola za med.sestre/stručni preddiplomski studij sestrinstva, položen stručni ispit, 1 godina radnog iskustva u struci ili bez radnog iskustva ako je studij sestrinstva upisan u akademskoj godini 2013/2014. i kasnije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 6.

-SSS, završena četverogodišnja srednja škola za medicinske sestre, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci ili završena petogodišnja srednja škola za medicinske sestre. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 7.

-SSS, med.sestra primalja, med.sestra prim.smjera, med.sestra gin.ops.smjera, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 8.

-SSS društvenog ili ekonomskog smjera. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

Ad 9.

-SSS, kuhar specijalist, kuhar majstor ili VKV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 10.

-SSS kuhar ili KV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 11.

-PKV sa završenim tečajem/ NKV sa završenim tečajem/ NKV i 1 godina staža na sličnim poslovima. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, dokaza o završenom tečaju i potvrde HZMO o radnom stažu.

Ad 12.

-završena osnovna škola. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o   državljanstvu i svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi.

 

c) za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) u nepunom radnom vremenu do 20 sati tjedno 

– doktora medicine specijaliste radiologije u Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju – 3 izvršitelja.

Uvjeti:

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz radiologije/kliničke radiologije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

UVJETI  TESTIRANJA:

 a) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 6. prvostupnik radiološke tehnologije (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • M.Šamija, Z.Krajina, A.purišić; Radioterapija
  • W. Schlegel · T. Bortfeld · A.- L. Grosu; “New Technologies in Radiation Oncology”, free PDF
  • ” My Radiotherapy Book”, free PDF,
  • P. Cherry, a. Duxburg;  ” Practical Radiotherapy”,  free PDF

b) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 7. prvostupnik fizioterapije (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • Križobolja, Simeon Grazio, Danijel Buljan i suradnici. Jastrebarsko: Naklada Slap 2009.
  • Fizikalna i rehabilitacijska medicina, Ivo Jajić, Zrinka Jajić, Medicinska naklada 2008.,
  • Rehabilitacija i fizikalna medicina bolesnika s neuromuskularnim bolestima, Ida Kovač 2004.,
  • Elektrodijagnostika i elektroterapija/Ferdo Licul, Zagreb: Školska knjiga 1981.

c) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 12. farmaceutski tehničar (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • Zakon o ljekarništvu (NN 121/03, 142/06, 35/08, 117/08).
  • Sikirica M. Stehiometrija. Školska knjiga, Zagreb. 2008.
  • Pravila dobre ljekarničke prakse. HLJK.  1997.
  • Bećirević Laćan M i sur. Formulae Magistrales Croaticae. HLJK. Zagreb, 2010.
  • Francetić I i sur. Farmakoterapijski priručnik. Medicinska naklada. Zagreb, 2015. (opći dio).

d) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 13. viši stručni savjetnik-arhivar (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • Ustav RH (NN: 56/90,135/97,08/98,113/00,124/00,28/01,41/01,55/01,76/10, 85/10 i 05/14),
  • Uredba o uredskom poslovanju (NN: 75/21),
  • Zakon o arhivskom gradivu i arhivima (NN: 61/18 i 98/19).

e) Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 1. magistra logopedije (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • Rječnik pojmova u logopediji / Ahmet Kantić; Tešanj, 2014.
  • Naklada Slap : Dijagnostički testovi u logopediji.

https://www.nakladaslap.com/edukacije/katalog/edu-logopedija

f) Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 2. diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za psihijatriju (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • Galić, S. (2002). Neuropsihologijska procjena. Jastrebarsko: Naklada Slap.
  • Anamarija Bogović Djaković, Josipa Gelo, Iz prakse kliničkog psihologa Naklada Slap 2021.
  • Dalibor Karlović, Psihijatrija, Naklada Slap 2019.

g) Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 3. diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za pedijatriju (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • American Diabetes Association: Diabetes Management at Camps for Children With Diabetes (2012) (Position Statement). Diabetes Care, 35 (1), 72–75.
  • Begić, D. (2014). Psihopatologija. Zagreb: Medicinska naklada.
  • DSM-5 Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje (2014). Američka Psihijatrijska Udruga. Hrvatsko izdanje. Naklada Slap.
  • Galić, S. (2002). Neuropsihologijska procjena. Jastrebarsko: Naklada Slap.
  • Maahs, D.M., Horton, L.A. i Chase, P.C. (2010). The Use of Insulin Pumps in Youth with Type 1 Diabetes. Diabetes Technology&Therapeutics, 12(1), 59-65.
  • Marčinko, D. i sur. (2013). Poremećaji hranjenja. Od razumijevanja do liječenja. Zagreb: Medicinska naklada.
  • Mardešić, D. i sur. (2003). Pedijatrija, 7. Izdanje. Zagreb: Školska knjiga.
  • Nietzel i sur. (2002). Uvod u kliničku psihologiju. Jastrebarsko: Naklada Slap. (poglavlja 10,11,12)
  • Nikolić, S., Marangunić, M. i sur. (2004). Dječja i adolescentna psihijatrija. Zagreb: Školska knjiga.
  • Pokrajac Bulian, A. (2011). Pretilost. Spremnost za promjenu načina življenja. Zagreb: Naklada Slap.
  • Roberts, M. (2003). Handbook of pediatric psychology. New York: The Guilford Press.
  • Svi mjerni instrumenti izdani u Nakladi Slap za procjenu kognitivnih sposobnosti i ličnosti kod djece i adolescenata

h) Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 8. administrativni referent (m/ž) literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  • Ustav RH (NN: 56/90,135/97,08/98,113/00,124/00,28/01,41/01,55/01,76/10, 85/10 i 05/14),
  • Uredba o uredskom poslovanju (NN: 75/21),
  • Zakon o zdravstvenoj zaštiti (NN: 100/18, 125/19 i 147/20),
  • Zakon o zaštiti prava pacijenata (NN: 169/04 i 37/08),
  • Zakon o radu (NN: 93/14, 127/17 i 98/19.),
  • Priručnik Proračunske tablice Excel 2010. koji se nalazi na slijedećem linku:

https://www.srce.unizg.hr/files/srce/docs/edu/osnovni-tecajevi/e404_polaznik_20160829.pdf

Mjesto, dan i sat održavanja testiranja te način bodovanja biti će objavljeni na službenoj web-stranici KBC Sestre milosrdnice www.kbcsm.hr. najmanje pet (5) dana prije njegovog održavanja.

Smatra se da je kandidat koji nije pristupio testiranju, povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.

Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno čl.102., st. 1-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 i 84/21) da dostave dokaze iz čl. 103., st.1. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), dužni su se pozvati na čl. 9. istog Zakona te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o priznatom statusu osobe sa invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08, 69/17) na ovaj natječaj mogu se prijaviti osobe oba spola.

Radni odnos zasniva se sa probnim radom u zakonski predviđenom trajanju ovisno o stručnoj spremi.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku 8 dana od dana objave natječaja  na adresu: Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29 s naznakom „za natječaj“.

Napomena: Prijavom na natječaj dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka KBC Sestre milosrdnice jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva.

Pozivi na razgovore biti će objavljeni na internetskoj stranici KBC Sestre milosrdnice – www.kbcsm.hr.

Odluke o izabranim kandidatima javno će biti objavljene na oglasnoj ploči i internetskoj stranici KBC Sestre milosrdnice – www.kbcsm.hr.

Molimo kandidate da na molbi točno navedu za koje radno mjesto se prijavljuju.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Poziv na razgovor

Poziv na razgovor – neodređeno – prvostupnik radiološke tehnologije u Klinici za tumore – Centar za maligne bolesti – obj. 12.11.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – pomoćni radnik na održavanju čistoće bolničkog kruga, zimske službe i transporta u Sektoru tehničkih poslova – obj. 02.11.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – određeno – diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za pedijatriju – obj. 23.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – određeno – diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za pedijatriju – obj. 23.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – određeno – administrativni referent u Poslovnom centru – obj. 16.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno/određeno – kuhar specijalist/kuhar/pomoćni kuhar – Služba za dijetetiku i prehranu – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – određeno – zdravstveno laboratorijski tehničar – Klinički zavod za kemiju – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – prvostupnik medicinsko-laboratorijske dijagnostike – Zavodu za transfuzijsku i regenerativnu medicinu – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – viši stručni savjetnik – arhivar u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj. 12.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – prvostupnik fizioterapije u Klinici za pedijatriju – neodređeno – obj. 11.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – doktor medicine specijalista mikrobiologije u Zavodu za mikrobiologiju, parazitologiju i hospitalne infekcije – neodređeno – obj. 11.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – prvostupnica primaljstva u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – neodređeno – obj. 08.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – primalje u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – KBC Sestre milosrdnice – određeno i neodređeno – obj. 08.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – magistar logopedije u Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata – KBC Sestre milosrdnice – određeno – obj. 08.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor (naknadni) – prvostupnik sestrinstva i medicinske seste/tehničari SSS – KBC Sestre milosrdnice – određeno – obj. 06.10.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – njegovatelj-bolničar u Službi za zdravstvenu njegu (neodređeno) – obj. 29.09.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – nosač bolesnika (neodređeno) i pomoćni radnici (neodređeno i određeno vrijeme) u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove – obj. 29.09.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – doktor medicine specijalista dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti – obj. 28.09.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno/određeno – prvostupnik sestrinstva u KBC Sestre milosrdnice i medicinske sestre/tehničari SSS u KBC Sestre milosrdnice – obj. 24.09.2021
Saznajte više

Poziv na testiranje

Poziv na pismeno testiranje – neodređeno – prvostupnik radiološke tehnologije u Klinici za tumore-Centar za maligne bolesti – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – neodređeno – prvostupnik fizioterapije u Klinici za pedijatriju – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – neodređeno – viši stručni savjetnik-arhivar u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na testiranje iz znanja rada na računalu – neodređeno – jelovničar-administrator u Službu za dijetetiku i prehranu – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – određeno – diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za psihijatriju – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – određeno – magistar logopedije u Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – određeno – diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za pedijatriju – obj. 01.10.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – određeno – administrativni referent u Poslovnom centru – obj. 30.09.2021
Saznajte više

Obavijest o izabranom kandidatu

Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik radiološke tehnologije – obj. 30.11.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – neodređeno – pomoćni radnik u Sektoru tehničkih poslova – obj.17.11.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – određeno – diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za psihijatriju – obj.10.11.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – određeno – diplomirani psiholog/magistar psihologije u Klinici za pedijatriju – obj.10.11.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik medicinsko – laboratorijske dijagnostike u Zavodu za transfuzijsku i regenerativnu medicinu – obj.10.11.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – određeno – zdravstveno laboratorijski tehničar u Kliničkom zavodu za kemiju – obj.28.10.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – određeno – administrativni referent u Poslovnom centru – obj.28.10.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – neodređeno – pomoćni kuhar u Službi za dijetetiku i prehranu – obj.28.10.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – neodređeno – viši stručni savjetnik – arhivar – Sektor pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj.28.10.2021
Saznajte više
Odluka o izabranom kandidatu – neodređeno – kuhar specijalist u Službi za dijetetiku i prehranu – obj.28.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik fizioterapije u Klinici za pedijatriju – obj. 25.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnica primaljstva u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – obj. 25.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – primalja u Klinici za ženske bolesti i porodništvo – obj. 25.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – prvostupnik sestrinstva – KBC Sestre milosrdnice – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – medicinska sestra/tehničar (SSS) – KBC Sestre milosrdnice – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno (radno vrijeme 20 sati tjedno) – doktor medicine specijalist radiologije – KBC Sestre milosrdnice – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – specijalist pedijatrije – Klinika za pedijatriju – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – specijalist dermatovenerologije – Klinika za kožne i spolne bolesti – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik sestrinstva – KBC Sestre milosrdnice – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – njegovatelj-bolničar – KBC Sestre milosrdnice – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – medicinska sestra/tehničar SSS – KBC Sestre milosrdnice – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – doktor medicine/specijalist opće kirurgije/ortopedije i traumatologije/ortopedije – Klinika za traumatologiju – obj. 15.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – nosač bolesnika – obj. 11.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – pomoćni radnik – obj. 11.10.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – pomoćni radnik – obj. 11.10.2021
Saznajte više

Poništenje dijela natječaja

Poništenje dijela natječaja – neodređeno i određeno – obj. 24.11.2021
Saznajte više