ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Detalj Vrati me natrag

Natječaj za prijem u radni odnos – obj. 12.02.2021.

12.02.2021.

Status natječaja: Zatvoren

Sadržaj natječaja

12.2.2021. – 22.2.2021.

 

Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29, objavljuje

 

NATJEČAJ

 

a) za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) u punom radnom vremenu:

  1.  doktora medicine specijaliste radiologije u Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju 1 izvršitelj,
  2. doktora medicine specijaliste opće kirurgije u Klinici za kirurgiju 1 izvršitelj,
  3. specijaliste dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti 1 izvršitelj,
  4. medicinskog fizičara u radioterapiji u Odjelu za medicinsku fiziku 1 izvršitelj,
  5. prvostupnika radiološke tehnologije u Klinički zavod za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju 1 izvršitelj,
  6. prvostupnika fizioterapije u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju 2 izvršitelj,
  7. prvostupnika laboratorijske dijagnostike u Kliničkom zavodu za patologiju i citologiju 1 izvršitelj,
  8. prvostupnika sestrinstva u KBC Sestre milosrdnice 20 izvršitelja,
  9. medicinskih sestara/tehničara SSS u KBC Sestre milosrdnice 28 izvršitelja,
  10. farmaceutskog tehničara u Bolničkoj ljekarni 1 izvršitelj,
  11. tajnice u Klinici za unutarnje bolesti 1 izvršitelj,
  12. samostalnog referenta kontrolora izlaznih računa u Sektoru ekonomsko financijskih poslova 1 izvršitelj,
  13. višeg stručnog savjetnika u Sektoru ekonomsko financijskih poslova u Službi kontrolinga 1 izvršitelj,
  14. višeg stručnog savjetnika/dipl. knjižničar u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova 1 izvršitelj,
  15. dostavljača – stručnog referenta u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova 1 izvršitelj,
  16. administrativnog referenta u Poslovnom centru 5 izvršitelja,
  17. kuhara specijalistu u Službi za dijetetiku i prehranu 1 izvršitelj,
  18. kuhara u Službu za dijetetiku i prehranu 6 izvršitelja,
  19. pomoćnog kuhara u Službu za dijetetiku i prehranu 3 izvršitelja,
  20. električara u Sektoru tehničkih poslova 1 izvršitelj,
  21. djelatnika u praonici rublja u Sektoru tehničkih poslova 2 izvršitelja,
  22. pomoćnih radnika u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove 24 izvršitelja,
  23. nosača bolesnika u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove 6 izvršitelja.

Uvjeti:

  • Ad 1.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz radiologije/kliničke radiologije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

  • Ad 2.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz opće kirurgije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

  • Ad 3.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz dermatovenerologije / dermatologije i venerologije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

  • Ad 4.

-VSS dipl.ing.fizike/mag.phys./mag.phys.edu. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu i diplome.

  • Ad 5.

-VŠS, završena viša škola za radiološke tehnologe/završen stručni preddiplomski studij radiološke tehnologije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.  Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 6.

-VŠS, završena viša škola za fizikalne terapeute/završen stručni preddiplomski studij fizioterapije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 7.

-VŠS, završena viša škola za inženjera laboratorijske dijagnostike/završen stručni preddiplomski studij medicinsko laboratorijske dijagnostike, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 8.

-VŠS, završena viša škola za med.sestre/stručni preddiplomski studij sestrinstva, položen stručni ispit, 1 godina radnog iskustva u struci ili bez radnog iskustva ako je studij sestrinstva upisan u akademskoj godini 2013/2014. i kasnije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 9.

-SSS, završena četverogodišnja srednja škola za med.sestre, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci ili završena petogodišnja srednja škola za med.sestre. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 10.

-SSS, završena četverogodišnja srednja škola za farmaceutskog tehničara, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 11.

-VSS/VŠS, društvenog ili ekonomskog smjera i 1 godina radnog iskustava u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 12.

-VŠS, ekonomskog smjera, poznavanje rada na računalu i 2 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, dokaza o poznavanju rada na računalu i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 13.

-VSS ekonomskog smjera, poznavanje rada na računalu i 2 godine radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, dokaza o poznavanju rada na računalu i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u  cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja

  • Ad 14.

-VSS, dipl. knjižničar ili stručno zvanje dipl.knjižničar ili mag. knjižničarske struke, znanje engleskog jezika, informatička pismenost i 2 godine radnog iskustva u struci. Prednost imaju kandidati koji imaju položen stručni ispit za zvanje knjižničara. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, dokaza o informatičkoj pismenosti, dokaza o poznavanju engleskog jezika i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 15.

-SSS i 1 godina radnog iskustva u stuci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 16.

-SSS društvenog ili ekonomskog smjera. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  •  Ad 17.

-SSS, kuhar specijalist, kuhar majstor ili VKV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 18.

-SSS kuhar ili KV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 19.

-PKV sa završenim tečajem/ NKV sa završenim tečajem/ NKV i 1 godina staža na sličnim poslovima. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, dokaza o završenom tečaju i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 20.

– VKV/SSS/KV, elektrotehničar i 2 godine radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 21. – Ad 23.

-završena osnovna škola. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi.

 

b) za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) u punom radnom vremenu:

  1.  logopeda u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju 1 izvršitelj,
  2. medicinskog fizičara u radioterapiji u Odjelu za medicinsku fiziku 1 izvršitelj,
  3. prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike u Klinički zavod za kemiju 4 izvršitelja,
  4. prvostupnika radiološke tehnologije u Klinici za onkologiju i nuklearnu medicinu 3 izvršitelja,
  5. prvostupnika sestrinstva u KBC Sestre milosrdnice 10 izvršitelja,
  6. medicinskih sestara/tehničara SSS u KBC Sestre milosrdnice 22 izvršitelja,
  7. zdravstveno laboratorijskog tehničara u Klinički zavod za kemiju 1 izvršitelj,
  8. administrativnog referenta u Poslovnom centru 2 izvršitelja,
  9. kuhara specijalistu u Službi za dijetetiku i prehranu 2 izvršitelja,
  10. kuhara u Službi za dijetetiku i prehranu 1 izvršitelj,
  11. pomoćni kuhar u Službi za dijetetiku i prehranu 3 izvršitelja,
  12. vozač u Sektoru tehničkih poslova 1 izvršitelj,
  13. djelatnika u praonici rublja u Sektoru tehničkih poslova 1 izvršitelj,
  14. pomoćnih radnika u Službu za čišćenje i druge pomoćne poslove 8 izvršitelja.

 Uvjeti:

  • Ad 1.

-VSS, prof.logoped / mag.logopedije, 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome i potvrde HZMO o radnom stažu. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 2.

-VSS, dipl.ing.fizike/mag.phys./mag.phys.edu. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu i diplome.

  • Ad 3.

-VŠS, završena viša škola za inženjera laboratorijske dijagnostike/završen stručni preddiplomski studij medicinsko laboratorijske dijagnostike, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, prijepisa ocjena tijekom studija, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 4.

-VŠS, završena viša škola za radiološke tehnologe/završen stručni preddiplomski studij radiološke tehnologije, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 5.

-VŠS, završena viša škola za medicinske sestre/završen stručni studij za medicinske sestre, položen stručni ispit, 1 godina radnog iskustva u struci ili bez radnog iskustva ako je studij sestrinstva upisan u akademskoj godini 2013/2014. i kasnije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 6.

-SSS, završena četverogodišnja srednja škola za medicinske sestre, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci ili završena petogodišnja srednja škola za medicinske sestre. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 7.

-SSS, zdravstveno laboratorijski tehničar, položen stručni ispit i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe svih razreda i završna svjedodžba, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, odobrenja za samostalni rad i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 8.

-SSS društvenog ili ekonomskog smjera. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe. Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 9.

-SSS, kuhar specijalist, kuhar majstor ili VKV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 10.

-SSS kuhar ili KV kuhar i 1 godina radnog iskustva u struci. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 11.

-PKV sa završenim tečajem/ NKV sa završenim tečajem/ NKV i 1 godina staža na sličnim poslovima. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, svjedodžbe, dokaza o završenom tečaju i potvrde HZMO o radnom stažu.

  • Ad 12.

-VKV/SSS/KV, završena srednja škola za vozače, B kategorija. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe o završenoj školi.

Za kandidate, koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, biti će provedeno pismeno testiranje u cilju provjere znanja. Uvjeti testiranja navedeni su u nastavku natječaja.

  • Ad 13. – 15

-završena osnovna škola. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis i preslike: dokaza o državljanstvu i svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi.

 

c) za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) u nepunom radnom vremenu (20 sati tjedno):

  1. doktora medicine specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju   1 izvršitelj.

Uvjeti:

Ad 1.

-VSS, Medicinski fakultet, specijalizacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije. Uz molbu na natječaj treba priložiti: životopis, preslike: dokaza o državljanstvu, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu i odobrenja za samostalni rad.

 UVJETI  TESTIRANJA:

 a) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 5. prvostupnik radiološke tehnologije literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Zoran Klanfar i suradnici, (2009): Radiološka tehnologija u praksi. Naklada Slap: Jastrebarsko.
  2. Bešenski N., Škegro N., (1987): Radiografska tehnika skeleta. Školska knjiga: Zagreb.
  3. Kovačević, F., (2001): Osnove magnetske rezonancije u medicinskoj dijagnostici: Zagreb.
  4. Fučkan, I., (2012): Magnetska rezonancija-Priprema i planiranje pregleda: Zagreb

 b) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 6. prvostupnik fizioterapije literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1.  Križobolja, Simeon Grazio, Danijel Buljan i suradnici. Jastrebarsko: Naklada Slap 2009.
  2. Fizikalna i rehabilitacijska medicina, Ivo Jajić, Zrinka Jajić, Medicinska naklada 2008.,
  3. Rehabilitacija i fizikalna medicina bolesnika s neuromuskularnim bolestima, Ida Kovač 2004.,
  4. Elektrodijagnostika i elektroterapija/Ferdo Licul, Zagreb: Školska knjiga 1981.

c) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 10. farmaceutski tehničar literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Zakon o ljekarništvu (NN 121/03, 142/06, 35/08, 117/08).
  2. Sikirica M. Stehiometrija. Školska knjiga, Zagreb. 2008.
  3. Pravila dobre ljekarničke prakse. HLJK.  1997.
  4. Bećirević Laćan M i sur. Formulae Magistrales Croaticae. HLJK. Zagreb, 2010.
  5. Francetić I i sur. Farmakoterapijski priručnik. Medicinska naklada. Zagreb, 2015. (opći dio).

d) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 12.-13. samostalni kontrolor izlaznih računa i viši stručni savjetnik literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Ustav RH (NN: 56/90,135/97,113/00,28/01,76/10 i 05/14),
  2. Zakon o proračunu (NN: 87/08, 136/12 i 15/15),
  3. Zakon o porezu na dohodak (NN: 115/16, 106/18, 121/19, 32/20 i 138/20),
  4. Pravilnik o proračunskom računovodstvu i računskom planu (NN: 124/14,115/15,87/16, 3/18 i 126/19).
  5. Priručnik Proračunske tablice Excel 2010. koji se nalazi na slijedećem linku:  https://www.srce.unizg.hr/files/srce/docs/edu/osnovni-tecajevi/e404_polaznik_20160829.pdf

e) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 11. tajnica i Ad. 16. administrativni referent. i na određeno vrijeme (m/ž) pod točkama Ad 8. administrativni referent literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Ustav RH (NN: 56/90,135/97,8/98,113/00,124/00,28/01,41/01,55/01,76/10, 85/10 i 05/14),
  2. Uredba o uredskom poslovanju (NN: 7/09 i 66/19),
  3. Zakon o zdravstvenoj zaštiti (NN: 100/18 i 125/19),
  4. Zakon o zaštiti prava pacijenata (NN: 169/04 i 37/08),
  5. Zakon o radu (NN: 93/14, 127/17 i 98/19.),
  6. Priručnik Proračunske tablice Excel 2010. koji se nalazi na slijedećem linku:  https://www.srce.unizg.hr/files/srce/docs/edu/osnovni-tecajevi/e404_polaznik_20160829.pdf

f) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 14. višeg stručnog savjetnika – knjižničara literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Brajenović-Milić B. Bibliometrijski pokazatelji znanstvenog odjeka autora i časopisa. Med Flum 2014; 50(4):425-432.
    Dostupno na: http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=191730
    2. Hadjina G, Čuljak M, Machala Poplašen L. Klasifikacijski sustavi u knjižnicama Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. VBH 2014; 57(1-3):161–176.
    Dostupno na: http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=209881
    3. Hebrang Grgić I, ur. Hrvatski znanstveni časopisi: iskustva, gledišta, mogućnosti. Zagreb: Školska knjiga, 2015.
    4. Hebrang Grgić I. Časopisi i znanstvena komunikacija. Zagreb: Naklada Ljevak, 2016.
    ISBD : međunarodni standardni bibliografski opis. Objedinjeno izd. Zagreb: HKD, 2014.
    Marušić M i sur. Uvod u znanstveni rad u medicini. 6.izdanje. Zagreb: Medicinska naklada, 2019.
    5. Škorić L. Tezaurus medical subject headings – MESH. VBH 2011;54(4):95–114.
    Dostupno na: http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=119022
    6. Tadić K. Rad u knjižnici. Opatija: Naklada Benja, 1994.
    Dostupno na: http://www.ffzg.hr/infoz/biblio/nastava/dz/text/katm.htm

g) Za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 15. dostavljača – stručnog referenta literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Uredba o uredskom poslovanju (NN: 7/09 i 66/19),
  2. Zakon o radu (NN: 93/14, 127/17 i 98/19.),

h) Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 1. logopeda literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Rječnik pojmova u logopediji / Ahmet Kantić; Tešanj, 2014.
  2. Naklada Slap : Dijagnostički testovi u logopediji. https://www.nakladaslap.com/edukacije/katalog/edu-logopedija

i) Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme (m/ž) pod točkom Ad 12. vozača literatura potrebna za pripremu kandidata za pismeno testiranje je slijedeća:

  1. Zakon o sigurnosti prometa na cestama (“Narodne novine” br. 67/08., 48/10., 74/11., 80/13., 158/13., 92/14., 64/15., 108/17., 70/19., 42/20.)

Mjesto, dan i sat održavanja testiranja te način bodovanja biti će objavljeni na službenoj web-stranici KBC Sestre milosrdnice www.kbcsm.hr. najmanje pet (5) dana prije njegovog održavanja.  Smatra se da je kandidat koji nije pristupio testiranju, povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.

Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno čl.102., st. 1-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17 i 98/19) da dostave dokaze iz čl. 103., st.1. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, dužni su se pozvati na čl. 9. istog Zakona te uz dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja priložiti dokaze o priznatom statusu osobe sa invaliditetom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invaliditetom.

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08,69/17) na ovaj natječaj mogu se prijaviti osobe oba spola.

Radni odnos zasniva se sa probnim radom u zakonski predviđenom trajanju ovisno o stručnoj spremi.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku 8 dana od dana objave natječaja  na adresu: Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29 s naznakom „za natječaj“.

Pozivi na razgovore biti će objavljeni na internetskoj stranici KBC Sestre milosrdnice – www.kbcsm.hr.

Odluke o izabranim kandidatima javno će biti objavljene na oglasnoj ploči i internetskoj stranici KBC Sestre milosrdnice – www.kbcsm.hr.

Molimo kandidate da na molbi točno navedu za koje radno mjesto se prijavljuju.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Poziv na razgovor ili pismeno testiranje

Poziv na razgovor – neodređeno – viši stručni savjetnik/dipl.knjižničar u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj. 08.04.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje i testiranje iz informatičke pismenosti – viši stručni savjetnik/dipl.knjižničar u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – samostalni referent kontrolor izlaznih računa (Sektor ekonomsko financijskih poslova)/viši stručni savjetnik (Služba kontrolinga) – obj. 23.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – tajnice u Klinici za unutarnje bolesti – obj. 18.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno/određeno – administrativni referent u Poslovnom centru – obj. 17.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – dostavljač – stručni referent u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj. 17.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – prvostupnik radiološke tehnologije u Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju – obj. 16.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor – neodređeno – prvostupnik fizioterapije – obj. 15.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – prvostupnika radiološke tehnologije u Klinici za onkologiju i nuklearnu medicinu – obj. 12.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – prvostupnik laboratorijske dijagnostike i medicinsko laboratorijske dijagnostike te zdravstveno laboratorijski tehničar – obj. 10.03.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje za radno mjesto – prvostupnik radiološke tehnologije u Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju – obj. 05.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – medicinski fizičar u radioterapiji u Odjelu za medicinsku fiziku. – obj. 05.03.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje za radno mjesto – prvostupnik fizioterapije u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – obj. 05.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – električar u Sektoru tehničkih poslova – obj. 05.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – djelatnik u praonici rublja u Sektoru tehničkih poslova – obj. 05.03.2021
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – dostavljač – stručni referent u Sektoru pravnih kadrovskih i općih poslova – obj.04.03.2021.
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – administrativni referent u Poslovnom centru/tajnica u Klinici za unutarnje bolesti – obj.04.03.2021.
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – viši stručni savjetnik u Sektoru ekonomsko financijskih poslova u Službi kontrolinga / samostalni referent kontrolor izlaznih računa u Sektoru ekonomsko financijskih poslova – obj.04.03.2021.
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – farmaceutski tehničar u Bolničkoj ljekarni – obj. 04.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – vozač – obj. 02.03.2021
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – kuhar specijalist, kuhar i pomoćni kuhar – obj.26.02.2021.
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje za radno mjesto – farmaceutski tehničar u Bolničkoj ljekarni – obj.24.02.2021.
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – medicinske sestre/tehničara SSS – obj.24.02.2021.
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje za radno mjesto – logoped u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – obj.24.02.2021.
Saznajte više
Poziv na pismeno testiranje – vozač u Sektoru tehničkih poslova – obj.24.02.2021.
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – nosača bolesnika u Službi za čišćenje i druge pomoćne poslove – obj.24.02.2021.
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – pomoćni radnik u Službi za čišćenje i druge pomoćne poslove – obj.24.02.2021.
Saznajte više
Poziv na razgovor za radno mjesto – prvostupnik sestrinstva – obj.24.02.2021.
Saznajte više

Odluka o izabranom kandidatu

Obavijest o promijeni izabranih pristupnika po natječaju za medicinske sestre/tehničare SSS – određeno – 05.05.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – viši stručni savjetnik/dipl.knjižničar u Sektoru pravnih, kadrovskih i općih poslova – obj. 26.04.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – samostalni referent kontrolor izlaznih računa u Sektoru ekonomsko financijskih poslova – obj. 09.04.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – viši stručni savjetnik u Sektoru ekonomsko financijskih poslova u Službi kontrolinga – obj. 09.04.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – logoped u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – obj. 30.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – administrativni referent u Poslovnom centru – obj. 30.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik radiološke tehnologije u Kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju – obj. 30.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – prvostupnik radiološke tehnologije u Klinici za onkologiju i nuklearnu medicinu – obj. 29.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik laboratorijske dijagnostike u Kliničkom zavodu za patologiju i citologiju – obj. 29.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – medicinski fizičar u radioterapiji u Odjelu za medicinsku fiziku – obj. 29.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – dostavljač – stručni referent – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – tajnica – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – prvostupnik fizioterapije – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – prvostupnik medicinsko-laboratorijske dijagnostike – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – prvostupnice sestrinstva – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – zdravstveno laboratorijski tehničar – obj. 25.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – djelatnik u praonici rublja – obj. 19.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – električar – obj. 19.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – farmaceutski tehničar – obj. 19.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – kuhar specijalist – obj. 19.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – kuhar – obj. 19.03.2021
Saznajte više
Obavijest – PONOVNO TESTIRANJE – logoped – obj. 15.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – prvostupnik sestrinstva – obj. 15.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno/određeno – medicinske sestre/tehničari – obj. 15.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – određeno – pomoćni radnik u Službi za čišćenje i druge pomoćne poslove – obj. 11.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – pomoćni radnik u Službi za čišćenje i druge pomoćne poslove – obj. 11.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – neodređeno – nosač bolesnika u Službi za čišćenje i druge pomoćne poslove – obj. 11.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – doktor medicine specijalist – opća kirurgija u Klinici za kirurgiju – obj. 08.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – doktor medicine specijalist – fizikalna medicina i rehabilitacija u Klinici za reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – obj. 08.03.2021
Saznajte više
Obavijest o izabranom kandidatu – vozač – obj. 05.03.2021.
Saznajte više

Izvan snage - odluka

Obavijest stavljanju odluke izvan snage kandidatu – određeno – kuhar – obj. 16.06.2021
Saznajte više