ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Vrati me natrag

Natječaj za izbor i imenovanje

Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29, objavljuje

NATJEČAJ

za izbor i imenovanje (m/ž)

predstojnika Kliničkog zavoda za kemiju

Uvjeti:

– završen farmaceutsko – biokemijski fakultet studij medicinske biokemije,

– specijalizacija iz medicinske biokemije ili analitičke toksikologije,   

– da je kandidat nastavnik na farmaceutsko – biokemijskom fakultetu,

– znanstveno-nastavno zvanje profesor ili docent,

– deset godina radnog iskustva u struci.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti:

– životopis,

– program rada i razvoja Kliničkog zavoda

– preslike: dokaza o državljanstvu, potvrde o nekažnjavanju, diplome, uvjerenja o položenom specijalističkom ispitu, važećeg odobrenja za samostalni rad, potvrde da je kandidat nastavnik na farmaceutsko – biokemijskom fakultetu, odluke o izboru u znanstveno – nastavno zvanje i potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o evidentiranom stažu / potvrde da  kandidat ima deset godina radnog iskustva u struci.

O terminima razgovora s Povjerenstvom svaki kandidat će biti obaviješten putem elektroničke pošte pa je obavezno na zamolbi navesti adresu elektroničke pošte.

Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno čl.102., st. 1-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji NN (121/17) da dostave dokaze iz čl. 103., st.1. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08) na ovaj natječaj mogu se prijaviti osobe oba spola.

Izbor se obavlja na mandatno razdoblje od četiri godine.

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice donijeti će Odluku o imenovanju tročlanog Povjerenstva za prijedlog izbora i imenovanja predstojnika Kliničkog zavoda za kemiju.

Svaki član Povjerenstva boduje plan i program razvoja Kliničkog zavoda s ocjenama od 1 – 5  kandidata koji ispunjavaju opće uvjete natječaja svaki.  

Nakon bodovanja svi kandidati, koji ispunjavaju opće uvjete natječaja, pozivaju se na razgovor s Povjerenstvom.

Nakon obavljenog razgovora svaki član Povjerenstva ocjenjuje kompetentnost, motiviranost, kvalitetu socijalnog kontakta (verbalnu i neverbalnu komunikaciju), te opći dojam kandidata s ukupnom ocjenom od 1 – 5.

Povjerenstvo, prema ukupno dodijeljenom broju bodova, dostavlja ravnatelju prijedlog kandidata za izbor i imenovanje predstojnika Kliničkog zavoda za kemiju.

Odluku o izboru i imenovanju predstojnika Kliničkog zavoda za kemiju donosi ravnatelj.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku 8 dana od dana objave natječaja na adresu: Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Zagreb, Vinogradska cesta 29, s naznakom “za natječaj”.