ZATVORIX

X

Upišite pojam u tražilicu

Detalj Vrati me natrag

25 GODINA ANGIOLOŠKOG ODJELA KBC SESTRE MILOSRDNICE

28.08.2015.

Povodom obilježavanja 25 godina Angiološkog odjela Zavoda za bolesti srca i krvnih žila Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb, dana 1. listopada 2015. godine u organizaciji KBC Sestre milosrdnice i Hrvatskog kardiološkog društva, a pod visokim pokroviteljstvom Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, u prostorima knjižnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održat će se jednodnevni simpozij iz područja vaskularne medicine.

Simpozij “1. hrvatski vaskularni dan” će obuhvatiti aktualne teme iz područja angiologije, a predavači će biti ugledni stručnjaci i nastavnici Sveučilišta u Zagrebu. U okviru simpozija održat će se i okrugli stol s temom: “Novi oralni antikoagulansi u tromboembolijskoj bolesti”, s ciljem upoznavanja šire medicinske javnosti s novim terapijskim pristupom ovom kliničkom entitetu.

Simpozij će biti oslobođen uplate kotizacije i bit će bodovan od strane Hrvatske liječničke komore. Sve informacije vezane uz održavanje Simpozija, kao i program dostupni su na web stranicama Hrvatskog kardiološkog društv

kardio.hr/pdf/ANG_prva%20TISAK.pdf

 

penta-pco.com/1HVD